Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lélegzetelállító luxusautók nőnapra!

A stuhr-i székhelyű Hollman International exkluzív, gyűjtői darabok beszerzésével és értékesítésével foglalkozik. A világ minden országában jelen vannak. A legcsúcsabb AMG Mercedesek, Mansory tuningos Bentley-k, Maybach-ok, különleges Rolls-ok várják gazdáikat. Kacérkodtunk a gondolattal, hogyha tengernyi pénzünk lenne, kedvesünknek, nőnapra melyik exkluzív modell jöhetne szóba.

0 Tovább

Itt a vadonatúj 1600 lóerős Koenigsegg!

Megérkezett a legújabb megasportkocsi, a Koenigsegg Jesko. A furcsa nevű svéd sportkocsi manufaktúra legfrissebb modellje. Elképesztő teljesítmény, elképesztő karosszéria, elképesztő árcédula.

0 Tovább

Megvan az Év Autója!

Újdonság

Már hagyomány, hogy a genfi szalon előtt rántják le a leplet az Év Autója díj győzteséről, melyet 23 ország 60 autós újságírója választ meg. Idén a márka történetében először egy Jaguar vihette el a díjat!

0 Tovább

Képeken a legújabb Ferrari!

Újdonság

A genfi szalonon debütál majd hivatalosan az új F8 Tributo, a kétüléses, középmotors Ferrari berlinetta nemzedék legújabb tagja! Az első képek már megjelentek! Visszatér egy klasszikus Ferrari design-elem is.

0 Tovább

Nemrég fejeződött be a CANADA AUTOSHOW

Észak-Amerikában sem állt meg az élet autószalonok terén. Február 14. és 26. között zajlott a Canada Autoshow, az északi-amerikai ország legnagyobb autós eseménye. A hatalmas világpremierek elmaradtak, de sokszínű és izgalmas autós eseményen vehetett részt a látogatók népes serege.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed