Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megérkezett a 400 lóerős Range Rover Sport HST

Range Rover Sport HST Land Rover

A brit márka egyik alappillére az 1970 óta futó Range Rover széria. Az aktuális sorozat már 2012 óta a piacon van, a Sport változat (könnyített, rövidített kasztni, erősebb motorok) 2014 óta. A HST limitált széria idén debütált és radikális újítást hozott nemcsak a modellsorozat, hanem a márka életében is.

0 Tovább

Vigyázat! Megérkezett a világ leggyorsabb SUV-ja!

0 Tovább

Az Audi Q3 Lett a "Best Car" győztese

Audi Q3

A német Auto Motor und Sport, immár 43. éve rendezi meg a "Best Cars" szavazást olvasói körében. Idén, a kompakt SUV-k kategóriájában a vadonatúj Audi Q3 lett a győztes. Cikkünkben összegyűjtöttük mit tudunk a november óta kapható modellről.

0 Tovább

Megérkezett a vadonatúj 500 lovas BMW X3 M és X4 M Competition!

BMW X3M X4M

Az X3 és X4 család legújabb generációja, 2018-tól érhető el a vásárlók számára. Eddig nélkülözték az emblematikus M csomagot. Idén megérkezett, ráadásul egy új, izmosabb M csomag, a Competition is elérhetővé vált a két modellhez.

0 Tovább

A sztárok Audival érkeztek a 69. Berlinale-ra

Audi eTron Sztárok

Már hat éve az Audi a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál főszponzora. A márka ilyenkor a legújabb modelljeit szállítja, hogy a filmsztárok a lehető legstílusosabban érkezzenek a fesztivál eseményeire. Természetesen a siker nem marad el, különösen jól mutatnak a négykarikás márka modelljei a vörösszőnyegen! Idén a gyártó első, teljesen elektromos hajtású modellje, az eTron gondoskodott az exkluzív hangulatról. Természetesen más modellek is megjelentek az eseményeken. Íme, néhány fotó.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed