Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megérkezett az új Corvette C8!

A Corvette mindig is "Az amerikai" sportkocsi volt. Ikon, szimbólum, vágytárgy 1953 óta. Az amerikai életérzés, szabadság, száguldás szimbóluma. Generációról-generációra megújult, de a Corvette-sziluett és alapkoncepció változatlan maradt. Idén azonban gyökeresen átalakult, ujjászületett Amerika szimbóluma.

0 Tovább

Egy nem mindennapi Citroen DS

A Citroen DS alapból nem mindennapi autó. A Henri Chapron karosszériaépítő által készített cabriolet kivitel még egy szintet emel az exkluzivitáson. Azonban a CX turbómotorját egy Chapron kabrióba építeni!? Nos, az tényleg nem mindennapi őrület és természetesen csak egy amerikai fejéből pattanhat ki!

0 Tovább

A háború utáni első Grand Tourer - Bentley S1 Continental Flying Spur Sport Saloon by H.J. Mulliner

Bemutató

A második világháború előtt ünnepelték, a felső tízezer tagjai pedig áhítozták a versenygyőzelmeket sorra halmozó nemes brit márka autóit. Sajnos a háború évei a Bentley-t is megviselték, de az újrakezdés egy szép bizonyítéka ez az S1Continental Flying Spur Sport Saloon, aminek egyedi karosszériája H.J. Mulliner műhelyében készült. Most az R.M. Sotheby's aukciósház bocsátja kalapács alá augusztus 15. és 17. között Monterrey-ben.

0 Tovább

Chapron karosszériás különlegesség - Delahaye 135M Cabriolet​​​​​​​

A Delahaye klasszikus francia luxusautómárka, a második világháború előtt élte fénykorát. Különleges felépítmények, előkelő vevői kör jellemezte. Az RM Sotheby's aukción kalapács alá kerülő 135M Cabriolet is nemesi múlttal büszkélkedhet.

0 Tovább

Nyolcvanas évek szupersportkocsija - Ferrari 288 GTO​​​​​​​

Stílus

Az RM Sotheby's aukciósház oldalán bukkantunk, erre a különleges, 1985-ös Ferrari 288 GTO-ra. A mai napig igazi Ferrari-gyűjtők birtokolták!

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed