Stílus

Múlt héten összeválogattunk tíz dögös terepest két évtizeddel ezelőttről, most kiválasztottunk öt jellemző és érdekes utasteret.

 

5. Kia Sportage

Stílus

Meglehetősen szürke és unalmas beltér volt jellemző a korai Kiákra, ezalól a Sportage sem volt kivétel. Nem lógott ki azonban a korabeli ázsai autók átlagából a kicsit japános műszerfal.

4. Geo Tracker / Suzuki Vitara

Stílus

Mintha egy felfújt Swiftben ülnénk, a kor átlagműszerfala felezővel és "húzogatós" fűtésállítással. A kormány akár a légzsákos ős-Swifté is lehetne.

3. Jeep Cherokee

Stílus

Kicsit japános a Cherokee műszerfala, de a kidolgozás minősége messze a japánoké mögött volt. A sokgombos rádió és a bumszli kezelőszervek teszik némileg amerikaiassá az utasteret.

2. Jeep Wrangler

Stílus

Utánozhatatlan "ős-dzsipp" hangulat a kilencvenes évek eleji Wranglerben. Klasszikus a vékony háromküllős kormány és a kormányoszlopon ülő automata választókar, a pedállal oldható kézifékkel együtt. A pohártartó elmaradhatatlan.

1.Hummer

Stílus

Stílus

Hirtelen nem tudni, hogy a Star Trek forgatásán vagyunk, vagy valamilyen hajóban, esetleg egy atomtengeralattjáróban. Igazából csak a Humvee nyelt el minket. Az irányítópult "parancsnoki" ahogy a térkínálat is... A hátsó utasoknak is jut légbeömlő és persze pohártartó is akad.