Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

BMW 3 Long Wheelbase – fejedelmi lábtérrel

Újdonság

A nemrégiben rendezett Shanghai Autószalonon debütált a BMW 3-as a kínai piacra, és a bajor márka egy másik újdonságról is lerántotta a leplet: a hosszított tengelytávú 3-asról.

0 Tovább

Izmos gázolajost kapott az S5 Coupé és Sportback

Többfelől latolgatják, hogy a dízelek órái meg vannak számolva. A VW csoport azonban a sorozatos dízelbotrányok ellenére sem mond le a gázolajos motorokról, sőt az S5-ös Coupé és Sportback egy új, mindennél erősebb gázolajos egységet kapott.

0 Tovább

Kia Stinger GTS – Limitált szériában

Újdonság

A Kia Stinger két éve debütált, és kellemes meglepetést szerzett a szakmának. A koreai márka akkor már többszörösen lépett szintet: betette lábát a sportszedánok piacára és lassan a prémiummárkák torkát kezdte el szorongatni. A New York Auto Show-n egy különleges kivitel látott belőle napvilágot.

0 Tovább

Itt a tavasz, itt a Porsche 911 Cabriolet!

A Porsche legemblematikusabb modelljének új generációja tavaly év végén debütált. A Cabriolet verzió januárban mutatkozott be, a genfi szalonon élőben is megcsodálhatta a nagyközönség. Mostanra már a forgalomban is felbukkanhat a zseniális sportkocsi nyitott változata.

0 Tovább

Érkezik a BMW X7!

Kijelenthetjük, hogy az X7 a maga 5,1 méteres hosszával, 2 méteres szélességével és 1,8 méteres magasságával a BMW legnagyobb autója, arról nem is beszélve, hogy az X7 viseli minden idők legnagyobb BMW veséit! A hétszemélyes újdonság idén tavasszal bejárta az USA útjait.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed