Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyártól jön a Ford Focus ST kombi


A "hot hatch" ST széria mindig népszerű volt a Focusok között. A legújabb Focus generációhoz már kombik arosszériával is elérhető lesz a sorozat.

0 Tovább

Oslóban próbálták a Mercedes EQC-t

Újdonság


Oslóban, az e-mobilitás fővárosában mutatkozott be a sajtónak a Mercedes EQC, a márka első, teljesen elektromos hajtású modellje. Az EQC-ben minden megtalálható, amire ma a Mercedes képes. Környezetbarát, hiperluxus és stílusos jármű.

0 Tovább

Érkezik az új Mini Clubman és Countryman JCW

A prémium kisautó legerősebb családi variánsainak új nemzedékét leplezték le nemrégiben. Még dögösebb külső, új motorok, az elődtől nagyobb teljesítmény. Versenypályára is kihegyezték az új Clubman és Countryman JCW-t.

0 Tovább

Itt a vadonatúj Audi A4!

Megérkezett az A4 hatodik generációja. Emberközpontúbb központi interfész, mild hybrid hajtások, hatféle motor, szupererős S4 TDI, 48 voltos rendszer, óvatosan újított design. A prémium középkategóriás átlép a következő évtizedbe.

0 Tovább

Izomgolf 350 lóval – Abt Golf R

Valamikor 10 éve, még a VI-os Golf idején a VW vásárlók túl puhánynak találták a GTI szériát. A Hot Hatch kategória megteremtője elkényelmesedett, elnehezedett. Akkoriban találta ki a VW az R szériát, ami azóta visszahozta a GTI-k ragyogását és mára külön részleggé nőtte ki magát a VW-n belül. Az Abt tuningcég is a Golf VII R-t vette alapul legújabb izomautójához.

1 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed