Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Öt stílusos autó a garázsfelhajtóról

Stílus

Ismét összegyűjtöttünk 5 különlegességet a világ különböző garázsfelhajtóiról, hogy lehessen csemegézni. Ritka és mutatós darabok, némelyikük ma már vagyonokat ér.

0 Tovább

Így készült a legstílusosabb Hyundai

Nem gondoltuk volna, hogy a koreai márka valaha is ilyen "pofás" járgányokkal fogja kényeztetni a vásárlókat, pedig már egy ideje itt tartunk. Itt van például az új Tucson is, ami mindig is húzómodell volt, az aktuális változat is elég "jóképűre" sikerült, nem is beszélve a sportos N-line szériáról. Azt itt van minden idők legegyedibb N-line verziója, amit egy igazi művész használt festővászonnak!

0 Tovább

Két ikonikus német autó

Az ötvenes évek végéről, hatvanas évek elejéről hoztunk két ikonikus német autót. Két végletet. Ma már mindkettő ára elég magas és Amerikában egy-egy boldog gyűjtő tulajdonát képezi.

0 Tovább

Öt stílusos autóbelső

Stílus

Összegyűjtöttünk öt jellegzetes utasteret, a hatvanes évektől napjainkig, olyan autókét, amik beírták magukat az autós történelemkönyvekbe. Te melyikbe huppannál be legszívesebben?

0 Tovább

Két különleges modell a 110 éves Bugatti történelméből

Retró Stílus

Az ikonikus márka idén kerek születésnapot ünnepel. Természetesen részt vett a nemrégiben rendezett Retromobile kiállításon Párizsban, ahol két különleges modellt állított ki. Stephan Winkelmann, a Bugatti vezérigazgatója büszkén pózol a két szupermodellel.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed