Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

50 éves a legendás Porsche 917!

A Porsche jeles eseményen, a 77th Goodwood Members Meetingen ünnepelte legendás versenyautója 50. születésnapját, ahol rögtön 4 premiert is tartott. Itt mutatta be ugyanis a 917-001, vagyis a legelső 917-est a teljes restaurálást követően. A legelső 917/30 is itt debütált a teljes restaurálás után, a legendás Le Mans győztes 917 KH is futott pár kört Goodwoodban a 917/30 Spyder mellett.

0 Tovább

Stílusos szépségek – Weisz Fanni lett a Lexus UX márkanagykövete

Stílus

Különleges együttműködés kezdődött a zöld és stílusos autók gyártásában élen járó Lexus és a különleges szépségű modell és esélyegyenlősig aktivista Weisz Fanni között. Fanni lett a vadonatúj Lexus UX márkanagykövete.

1 Tovább

Bájos luxuskivitel – Fiat 500L

A Fiat 500 neve egybeforrt az olasz kultúrával. Igazi ikon. Az ötvenes évek végén jelent meg és rögtön meghódította Olaszországot, majd Európát és a világot. Több modellfrissítést is modellváltozatot is megélt, 1975-ig készült. 1968-ban egy új változat jelent meg, az L, mint Lusso vagyis Luxus.

0 Tovább

Öt különleges autó

Stílus

Öt különleges autó, különleges helyzetben. Egy kis nézegetnivaló Húsvét hétfőre.

0 Tovább

Minik régen és most

Stílus

Lassan közhely, hogy a mai autók folyamatosan nőnek... Gyakran a biztonsági előírásoknak való megfelelésre kenik a dolgot. Érdekes megfigyelni, hogy a jelenlegi Mini generáció mellett hogyan fest 70-es évekbeli elődje.

0 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed