Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ikonikus sportkocsi – Porsche 911 Carrera 2.7 RS

Az RM Sotheby's következő aukciója május 25-én lesz. A Comói-tó partjánál, festői környezetben különleges autók fognak új gazdára találni. Az aukció egyik ékköve ez az 1973-as, utolsó gyártási hónapból származó, 1563-assorszámot viselő Porsche Carrera RS 2.7 Touring.

0 Tovább

Káprázatos olasz sportkocsi – Alfa Romeo Montreal

Újabb vadító olasz sportkocsival jelentkezünk a hetvenes évekből. Az RM Sotheby's egy 2017-es aukcióján kalapács alá került, csodás állapotú aranyszínű példányt hoztunk.

0 Tovább

Idén ismét visszatér a versenypályára a legendás BMW M1

Negyven évvel a versenypályás debütálása után visszatér a pályára a BMW M1. A szuperizgalmas Procar Series 1979-ben indult, az akkori Forma 1-es futamok előtt, "bemelegítésképpen", akkor a junior és a Forma 1-es "sztárpilóták" vívtak meg egymással az egyforma teljesítményű M1-esek volánja mögött. Idén a DTM Nürnbergi futama előtt, július 5. és 7. között ismét dübörögni fognak az M1-esek egy szuperizgalmas Procar futam idejére!

2 Tovább

Egzotikus utcai rallyautó – Lancia 037 Stradale

Stílus

Köszönjük, hogy szavaztatok a múltkori "Öt stílusos autó a garázsfelhajtóról" poszt végén. A dobogós helyezett autókat külön posztban fogjuk bemutatni. Először érkezik az egzotikus, ritka és gyors utcai rallyautó, a Lancia 037 Stradale.

0 Tovább

Khalid BMW i8-cal száguld a Coachellára

Stílus

A BMW idén harmadik éve a Coachella fesztivál autóipari szponzora. Az idei fesztivál VIP vendégei is egyedi i modellekkel fognak jönni-menni. A hab a tortán pedig, hogy Khalid lesz az idei #RoadToCoachella kampány egyik arca.

1 Tovább

Kövess minket Facebookon is!

Stílusos autók

blogavatar

Stílusos autók, újdonságok. Stílusikonok, divatteremtő modellek. A legszebb autóutak, különlegességek. Tarts velem!

Feed